Ola Salo

Sommarpratare.

Jag studsade till häromdagen då Ola Salo var sommarvärd, inte för det han pratade om utan hans musikval, knepigt vad nära vi ligger varandra i musiksmak och ändå har jag knappt hört några av hans egna låtar. Det som fick mig att studsa som en jo-jo var när han spelade Steve Harley & Cockney Rebels Psychomodo. Det är konstigt att Steve inte har slagit igenom här i Sverige, inte många har hört hans namn eller hans musik. När man lyssnar på radion får man vara glad om de spelar någon av hans låtar en eller två gånger om året.  Han var en gång i tiden mycket stor i England och övriga Europa med flera listettor och inte minst när han och Sarah Brightman framförde Andrew Lloyd Webbers "Phantom Of The Opera".

Själv fastnade jag för denna artist under ett besök i Norge 1975 då jag fick höra hans låt SEBASTIAN.


I slutet på 1990 talet medverkade han i en musikfestival på Samsö i Danmark, jag tog reda på när under helgen han skulle spela, fixade en båtbiljett och gav mig av till Halmstad i en lånad bil för att ta mig över till Grenå efter några mil även i Danmark blev det en ny färja över till Samsö, och jag når musikfestivalen ca 1 timme före hans uppträdande. Det var en helt underbar konsert med Steve på mycket bra humör och Nick Pynn på violin. Tyvärr varade konserten bara 35 minuter, men vilka minuter, helt underbara. Jag stannade kvar för att höra även nästa grupp som var Oysterband, ytterligare ett band man knappt har hört talas om i Sverige.

Slutresultatet av resan blev att jag lärde mig gilla ytterligare en grupp och jag hörde Steve Harley live för första gången i mitt liv. Eftersom jag skulle jobba på måndagen var det bara att sätta sig i bilen efter dessa två grupper och leta sig hem igen så tiden i Danmark blev mindre än 24 timmar. Med min vanliga otur så fastnade jag i tullen när jag rullade av färjan i Varberg, tullaren blev förvånad när jag inte ens köpt ut min lagliga ranson taxfri sprit. 

Resan kunde ha slutat i en katastrof, den lånade bilen jag använde var nylagad och bilmekanikern hade glömt kvar en 5 kilos slägga under motorhuven. Om den lossnat och farit in i fläkten eller vattenpumpen skulle jag ju missat jobbet på måndagen.


Här är jag fräck och länkar till hans hemsida

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Knepiga namn

För ca 8 månader anfölls jag av två personer som uppgav sig ha knepiga namn, trots att jag har tittat runt på olika ställen verkar inga av namnen vara knepiga, det skulle i så fall kanske vara Jocke som delar sitt namn med ett par seriefigurer i Kalle Anka & Co. (farbror Joakim och Uppfinnar-Jocke).


Hela händelsen var som följer:
Jag kör in på min tomt, efter kommer en bil, ut kliver två personer, Jocke och Janne, utan att presentera sig sträcker de fram en alkoholmätare och ber mig blåsa, inga problem med det, senaste lättölen låg ca 2 månader bort, så det borde inte bli några utslag av den. Man kan ju tycka att det hör till god ton att presentera sig innan ett sådan begäran kommer.
 
För att få reda på vad personerna har för namn tvingades jag fråga dessa Kling och Klang figurer vad de heter. Den ena av dessa herrar skriver ner namnen på en lapp, och uppmanar mig att inte visa namnen för någon eftersom de är lite knepiga. Så här i efterhand har jag jag funderat på vad som var knepigt.

För att stilla min nyfikenhet tittade jag in på Wikipedia för att kolla om det fanns något där. Resultatet blev:

Jocke kortform för Joakim, den 31 december 2005 fanns det totalt 42 729 personer i Sverige med namnet.


Janne smeknamn för Jan, den 31 december 2005 fanns det totalt 134 479 personer i Sverige med namnet, varav jag är en samt min kusins man som jobbar som kriminalpolis, jag skall vid tillfälle fråga honom om det är knepigt att heta Jan och jobba som polis.


Knepigheten ligger kanske i efternamnet Johansson
men svaret från Wikipedia är:

Johansson är Sveriges vanligaste efternamn och bars den 31 december 2008 av 265 308 personer, enligt statistik från Statistiska Centralbyrån (SCB).


Nu är jag ännu mer förvånad, var ligger knepigheten i dessa namn???

Bland de mer kända personerna med namnet Jan Johansson har vi jazzmusikern från Söderhamn, som tyvärr lämnade jordelivet på tok för tidigt. Tyvärr har jag bara några enstaka låtar där han medverkar på ett par samlings Cd-skivor. Någon känd Jocke Johansson förutom aspiranten känner jag inte till.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,


Vådan med fallskärmshopp och ordet Om

Jag satt för några årsedan och pratade med några kompisar om udda sporter, mycket finns det ju, flyg, dykning bergsklättring och fallskärmshopp. Resonemanget slutade i att de flesta skulle kunna tänka sig ett flertal av dessa sporter utom just fallskärmshoppning. Jag som hela tiden är lite udda bestämde mig dagen efter att starta med just fallskärmshoppning. Utan att nämna ett ord för de övriga anmälde jag mig till en kurs, det blev många "torrövningar" i en gymnastiksal i Örebro, efter ca 15 kurstillfällen var det så äntligen dax för premiärhoppet en solig och fin Lördag. Med i flygplanet var 4 elever, pilot samt instruktören, när vi nådde ca 700 meters höjd var det dax för oss elever att hoppa. De första två eleverna hoppade och vad jag såg fungerade det hur bra som helst, sedan blev det min tur, framme vid dörröppningen kändes det lite pirrande i magen, men när instruktören skrek hoppa så hoppade jag, känslan var att man föll mot jorden och att man skulle sluta sina dagar som en våt fläck om inte skärmen öppnade sig, lika fort som man hoppat kändes ett kraftigt stopp eller ryck, det var automatutlösningen som löste ut den stora tygskärmen. Vilken känsla att hänga i selen, se marken där under, jag provade att dra i styrlinorna för att svänga. Tyvärr tappade jag bort mig, och hittade inte den avsedda landningsplatsen, och när jag väl såg den var jag på för låg höjd, så jag damp ner i ett kalhygge.


Före landningen såg jag marken komma närmare och närmare, stora stenar, stubbar och annat bråte var spritt över hygget. Jag har inte mycket höjd kvar och jag närmar mig en ca 1 meter hög sten, för att gå fri viker jag ihop benen och försöker vrida upp dem mot ryggen. Jag går nästan fri, ena fotbladet slår i stenen med ett flertal benbrott i ena benet. Där kommer ordet OM, om jag bara varit 7 cm högre upp skulle landningen gått utmärkt och inget benbrott.

Efter ca 35 minuter kommer det en person från fallskärmsklubben och när han väl lokaliserat mig var det bara för honom att ringa efter ambulans. Stackars de fyra som bar ut mig över detta kalhygge för att nå vägen var vi även tvungna att passera en mosse, ambulanskillarna var blöta upp till knäna.


Besöket på akuten var ingen höjdare, jag kom dit vid 15 tiden men träffade läkaren först vi 22 tiden på kvällen, efter röntgen bestämdes det att benet skulle opereras under söndagen, detta passade mig bra, för det betydde att jag skulle kunna vara åter på måndag, tyvärr inträffade en bilolycka på söndagen så min operation flyttades fram till söndag natt. Jag rullades iväg från sovsalen och i en korridor kommer det fram en kvinna, hon presenterar sig med ett namn och ber att få se på min arm, om det var av hennes skönhet eller av någon annan orsak vet jag inte men jag somnade. Vaknade upp lite senare och kommer ihåg att det satt en hemsk ful kärring vid sidan av sängen, jag brukar ha takt och ton i mitt tal, men här vräkte jag bara ur mig orden HEMSKT FUL KÄRRING, jag var tydligen på ett ställe som kallas uppvak.

Efter att jag återkom till sovsalen kommer farbror doktorn på sin rond, jag frågar om jag kan få åka hem eftersom jag är färdigbehandlad, men njet man brukar ligga kvar några dagar för observation. På tisdagen har jag tröttnat på sjukhuslivet och tar ett allvarligt samtal med doktorn igen, Efter lite prat enas vi om att jag lika gärna kan vårdas hemma bara jag äter mina verktabletter och återkommer vid minsta problem. Så vid lunch har jag slängt ner mina prylar i en plastkasse doktorn kommer med en påse piller, tvingas att ta ett piller på plats och skall sedan äta fler vid behov, när påsen är slut kan jag hämta ut ytterligare piller på apoteket.


Äntligen hemma det första man gör är att hoppa in på toaletten spola ner påsens innehåll  i toastolen, sen var det att fixa till sängen med en stol så att det gipsade benen kunde hållas högt. Ställa väckarklockan på ringning så att man kunde hoppa till jobbet på onsdagen. Vaknade mitt i natten med hemsk smärta i benet och ångrade att man spolat ner tabletterna, tänkte att man i alla fall får lösa ut receptet under morgondagen, men efter att jag somnat om var smärtan borta och kände heller inget under dagen på jobbet, men på natten kom smärtan åter, och smärtan skulle säkert inte klinga av även om jag åt upp pappret receptet var utfärdat på. Hur som helst smärtan klingade av mer och mer, receptet ramades in och hängdes upp på väggen, någon berättade att detta var ett värdepapper man skulle kunna sälja det för en bra summa eftersom tabletterna var morfinbaserade. Så det fick hänga kvar på väggen dyr konst ska ju exponeras.


Efter ett antal återbesök hos "Gips-Lena" på RSÖ var det så äntligen dax att bli av med gipset permanent, Doktorn frågade vad jag skulle göra under helgen nu när benet äntligen var fritt, dum som man är svarade jag ärligt att jag skulle fotvandra längs Bergslagsleden, varpå han vänder sig om och skriker till Gips-Lena OMGIPSNING och återbesök om två veckor.


Bergslagsleden blev det i alla fall under helgen med övernattning i ett vindskydd fast jag gick på kryckor, det går förvånansvärt lätt att ta sig fram i skogen även med dessa hjälpmedel.

Men nu var det ju ordet "Om" detta skulle handla, jag har flera gånger sagt Om jag bara var några cm högre upp i luften så skulle detta inte ha hänt varpå en komps häromdagen sa Om du bara varit 10-15 cm lägre ner kunde du vara totalförlamad från midjan och nedåt. 

Detta var mitt första och enda fallskärmshopp, när jag besökte Örebro Segelflygklubb för några årsedan frågade jag om det var här fallskärmsklubben höll till, en äldre flygare snäste av mig med orden att här leker vi inte med Räddningsutrustningen.

Eget foto av en räddningsfallskärm

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Ny blogg på ny sida

21 juli 2009


Fyller år idag och tänkte starta upp en helt ny blogg, har tidigare bloggat på andra sidor på nätet. Men vad sjutton ska jag blogga om här, kanske lite om alkohol, känslan att köra fort, hur man bryter benet i ett fallskärmshopp, om ordet om inte fanns, oj vad tankar det far genom huvudet, fula ord, ord som fått ny betydelse, användandet av ordet Tänk som låter så fult (Vi har samma tänk det borde ju vara samma tanke). Kan man besvära sina bekanta med känsliga frågor, törs man fråga en bekant om han slår sin fru eller andra otrevliga saker. Kom även att tänka på landskapet Värmland som har så mycket vackert och i mångt och mycket en vagga för den svenska kulturen.

Jag måste kanske varna för att min sida drabbas av stavfel då och då, jag läser inte igenom text utan sparar rakt av, och ibland slinter fingrarna på tangentbordet, så oftast består felen av bokstäverna runt om den rätta. Mina inlägg kommer pö om pö sitter inte vid datorn var dag, och ibland besöker jag bara nätet någon gång i veckan.

janne

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Välkommen till min nya blogg!Vad är detta?
Vad kan den kosta?
Hur bred är den mellan vingspetsarna?
Hur många får plats?
Många frågor blev det, och svaren kommer inte nu.

Men någon gång i framtiden kommer en blogg med rätt svar.
eller så följer man länken http://na.se/nyheter/laxa/1.493252-som-riktiga-flygplan-fast-sma?articleRenderMode=default


================================================================ 

Många böcker har några sidor i slutet med en innehållsförteckning för att underlätta navigeringen bland alla sidor,
så även i denna blogg. Fast jag har sorterat personer efter förnamn.

Om du vill ha kontakt eller fråga mig om något maila mig på jano3@spray.se


Man kan även använda funktionen Sök i bloggen, skriv bara in ett sökord i rutan.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aage Porsbo
http://jannealg.blogg.se/2010/april/tegel.html

Adolf Hitler
http://jannealg.blogg.se/2010/november/adolf-hitler.html

Agneta Elers Jarleman
http://jannealg.blogg.se/2010/october/harriet-l.html

Agnes Cleve
http://jannealg.blogg.se/2010/june/kanda-och-glomda-konstnarer.html

Alan Bullock
http://jannealg.blogg.se/2010/november/adolf-hitler.html

Albert Engström
http://jannealg.blogg.se/2010/january/tiden-star-stilla.html

Alec Issigonis
http://jannealg.blogg.se/2009/november/bilar.html

Alexandra Ahndoril
http://jannealg.blogg.se/2010/november/bokcirkeln.html

Alf Pettersson
http://jannealg.blogg.se/2010/november/lite-aldre-lokalbilder.html
http://jannealg.blogg.se/2010/august/ny-bok-fran-alf-pettersson.html 
http://jannealg.blogg.se/2009/december/min-sista-blogg-for-ar-2009-da-blir-det-lite.html

Ali MacGraw
http://jannealg.blogg.se/2010/december/pa-sparet-via-svt-play.html
 
Amanda Jenssen
http://jannealg.blogg.se/2010/july/amanda-jenssen.html

Anders Zorn
http://jannealg.blogg.se/2010/june/john-bauer.html

Andrew Lloyd Webber
http://jannealg.blogg.se/2009/july/ola-salo.html

Anette Norberg
http://jannealg.blogg.se/2010/february/tss-tankt-slapp-sondag.html

Ann Lindberg
http://jannealg.blogg.se/2010/july/dagens-sommar-i-p1.html

Anna Azcarate
http://jannealg.blogg.se/2010/october/radioteater.html

Anna Bomark
http://jannealg.blogg.se/2010/december/konsthantverk.html
http://jannealg.blogg.se/2009/november/bilar.html

Anna Haag
http://jannealg.blogg.se/2010/february/flickorna-raddar-landets-ara.html

Anna Odell
http://jannealg.blogg.se/2010/december/konsthantverk.html
http://jannealg.blogg.se/2010/august/anna-odell.html
http://jannealg.blogg.se/2010/march/vad-kan-vara-konst.html

Anna-Greta Leijon
http://jannealg.blogg.se/2010/september/utkast-sept-12-2010.html

Annika Östberg
http://jannealg.blogg.se/2010/july/sommar-i-p1.html

Antikprat
http://jannealg.blogg.se/2010/november/adolf-hitler.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/vilka-laser-denna-blogg.html#comment
http://jannealg.blogg.se/2010/september/antikprat.html

Anuskakören
http://jannealg.blogg.se/2010/november/anuskakoren.html

Anwar al-Sadat
http://jannealg.blogg.se/2010/december/nobels-fredspris-2010.html

Aris Fioretos
http://jannealg.blogg.se/2010/march/bloggtips.html

Arne Lamberth
http://jannealg.blogg.se/2010/january/langtar-efter-sommaren.html

ASK 21
http://jannealg.blogg.se/2009/august/ask-21.html

Astri Taube
http://jannealg.blogg.se/2010/october/sven-bertl-taube.html

Astrid Lindgren
http://jannealg.blogg.se/2010/march/bloggtips.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/langtar-efter-sommaren.html

Axel Waleij
http://jannealg.blogg.se/2010/may/offentlig-konst.html

Barack Obama
http://jannealg.blogg.se/2010/december/nobels-fredspris-2010.html

Barbro Sträng
http://jannealg.blogg.se/2010/september/konstrundor.html 

Bastuklubben
http://jannealg.blogg.se/2010/november/slutet-pa-veckan.html
http://jannealg.blogg.se/2010/november/hemma-aven-denna-helg.html
http://jannealg.blogg.se/2010/november/nakna-gubbar-i-bastuklubben.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/vilka-laser-denna-blogg.html#comment
http://jannealg.blogg.se/2009/december/juldrycken-ar-raddad-sa-det-blir-en-jul-i-ar.html
http://jannealg.blogg.se/2009/november/bastuklubben-och-tva-nya-oltyper.html
http://jannealg.blogg.se/2009/september/toan-pa-grasklipparklubben.html

Beda Hallberg
http://jannealg.blogg.se/2010/april/valborg.html

Bengt Olson
http://jannealg.blogg.se/2010/july/dagens-sommar-i-p1.html

Beppe Wolgers
http://jannealg.blogg.se/2010/april/annie-och-lite-blandat-fran-helgen.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/langtar-efter-sommaren.html

Bergslagsleden
http://jannealg.blogg.se/2009/july/vadan-med-fallskarmshopp-och-ordet-om.html

Birgitta Helgesson
http://jannealg.blogg.se/2010/december/konsthantverk.html
http://jannealg.blogg.se/2010/november/konstlotteriet.html
http://jannealg.blogg.se/2010/april/bloggtorka.html

Birgitta Stenberg
http://jannealg.blogg.se/2010/october/lokala-konstnarer-och-kulturarbetare.html
http://jannealg.blogg.se/2010/august/lokal-anknytning-i-dagens-sommarprogram.html

Björn Borg

Björn Bromé
http://jannealg.blogg.se/2010/march/utkast-mars-11-2010.html

Björn Dahlin
http://jannealg.blogg.se/2010/september/ibland-ar-man-lite-sent-ute.html

Björn Ferry
http://jannealg.blogg.se/2010/february/tss-tankt-slapp-sondag.html
http://jannealg.blogg.se/2010/february/handelserik-fettisdag-med-ny-medalj.html

Björn Ranelid
http://jannealg.blogg.se/2010/november/bokcirkeln.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/2010-ars-forsta-blogg-fran-mig.html

Bobbie Ericson
http://jannealg.blogg.se/2010/november/pianomusik.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/langtar-efter-sommaren.html

Bokcirkeln på P1
http://jannealg.blogg.se/2010/november/irja-browallius-pa-edinstiftelsen.html
http://jannealg.blogg.se/2010/november/bokcirkeln.html
http://jannealg.blogg.se/2010/april/program-1-pa-radion-p1.html

Brandvarnare
http://jannealg.blogg.se/2010/july/brandvarnare.html

Britt Damberg
http://jannealg.blogg.se/2010/october/lokala-konstnarer-och-kulturarbetare.html

Bruno Liljefors
http://jannealg.blogg.se/2010/june/john-bauer.html

Bruno Kreisky
http://jannealg.blogg.se/2010/april/valborg.html

Bukowskis
http://jannealg.blogg.se/2010/october/pa-radion-idag.html

Cabaret
http://jannealg.blogg.se/2010/november/willkommen-welcome-to-cabaret.html

CajsaStina Åkerström
http://jannealg.blogg.se/2010/december/vinterpratare-i-p1-1.html

Carin Mannheimer
http://jannealg.blogg.se/2010/april/program-1-pa-radion-p1.html

Carl Cederström
http://jannealg.blogg.se/2010/september/sf-25.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/tiden-star-stilla.html

Carl Larsson
http://jannealg.blogg.se/2010/june/john-bauer.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/vad-ar-god-konst.html

Carl_Milles
http://jannealg.blogg.se/2010/september/sf-25.html

Charlotte Brontë
http://jannealg.blogg.se/2010/november/bokcirkeln.html

Charlotte Kalla
http://jannealg.blogg.se/2010/february/tss-tankt-slapp-sondag.html
http://jannealg.blogg.se/2010/february/flickorna-raddar-landets-ara.html

Chevrolet Impala
http://jannealg.blogg.se/2010/may/dackmontering.html

Christoffer Barnekow
http://jannealg.blogg.se/2010/march/vad-kan-vara-konst.html

Cindee Peters
http://jannealg.blogg.se/2010/july/amanda-jenssen.html

Cirkus Madigan
http://jannealg.blogg.se/2010/july/utkast-juli-20-2010.html

Christo Javacheff
http://jannealg.blogg.se/2010/december/konsthantverk.html

Davis Cup
http://jannealg.blogg.se/2010/september/har-ar-ditt-liv-pa-tv.html

Dick Malmlund
http://jannealg.blogg.se/2010/february/smarttroskel.html 

Doobidoo
http://jannealg.blogg.se/2010/november/hemma-aven-denna-helg.html

Doris Hopp
http://jannealg.blogg.se/2010/september/utkast-sept-12-2010.html

Ebbe Carlsson affären
http://jannealg.blogg.se/2010/september/utkast-sept-12-2010.html

Ebbe Skoglund
http://jannealg.blogg.se/2010/march/ytterligare-en-helg-hemma.html

Edinstiftelsen
http://jannealg.blogg.se/2010/november/irja-browallius-pa-edinstiftelsen.html

Édith Piaf
http://jannealg.blogg.se/2010/july/amanda-jenssen.html

Edvin Ollers
http://jannealg.blogg.se/2010/january/vad-ar-god-konst.html

Einar Forseth
http://jannealg.blogg.se/2010/june/kanda-och-glomda-konstnarer.html

Einar Nerman
http://jannealg.blogg.se/2010/august/upphovsratten.html

Eivind Johnson
http://jannealg.blogg.se/2010/october/nobelpriset-i-litteratur.html

Ellen Mattson
http://jannealg.blogg.se/2010/january/p1-upplasningar-av-foljetonger.html

Ellna Hedvall
http://jannealg.blogg.se/2010/june/kanda-och-glomda-konstnarer.html

Elsie Johansson
http://jannealg.blogg.se/2009/december/systembolaget.html

Emil Jönsson
http://jannealg.blogg.se/2010/january/steve-harley.html

Enid Blyton
http://jannealg.blogg.se/2010/april/i-skuggan-av-ett-brott.html

Eric von Rosen
http://jannealg.blogg.se/2010/august/ny-bok-fran-alf-pettersson.html

Eva Karlsson
http://jannealg.blogg.se/2010/august/ny-bok-fran-alf-pettersson.html

Evert Taube
http://jannealg.blogg.se/2010/october/sven-bertl-taube.html

F.A Dahlgren
http://jannealg.blogg.se/2010/july/varmlanningarna.html
http://jannealg.blogg.se/2010/june/midsommar.html

Facebook
http://jannealg.blogg.se/2010/december/wikileaks-och-julian-assange.html
http://jannealg.blogg.se/2010/december/jag-a-inte-do-an.html
http://jannealg.blogg.se/2010/may/stora-bokbytardagen.html
http://jannealg.blogg.se/2010/may/sr-minnen.html

Ferdinand Boberg
http://jannealg.blogg.se/2010/april/tegel.html

Film
http://jannealg.blogg.se/2010/october/sven-bertl-taube.html

Folke Bernadotte
http://jannealg.blogg.se/2010/december/nobels-fredspris-2010.html

Francis Lai
http://jannealg.blogg.se/2010/december/pa-sparet-via-svt-play.html

Frans Timén
http://jannealg.blogg.se/2010/october/lokala-konstnarer-och-kulturarbetare.html

Fredrik Federley
http://jannealg.blogg.se/2010/september/valet.html

Fredik på Rannsätt
http://jannealg.blogg.se/2010/july/varmlanningarna.html

Fredik Skavlan
http://jannealg.blogg.se/2010/july/sommar-i-p1.html

Frida Hyvönen
http://jannealg.blogg.se/2009/august/hyvonen.html

Geijeraffären
http://jannealg.blogg.se/2010/september/utkast-sept-12-2010.html

Georg Riedel
http://jannealg.blogg.se/2010/january/langtar-efter-sommaren.html

Gert Fylking
http://jannealg.blogg.se/2010/january/sapo.html

Gideon Börje
http://jannealg.blogg.se/2010/january/vad-ar-god-konst.html

Graham Greene
http://jannealg.blogg.se/2010/october/nobelpriset-i-litteratur.html
http://jannealg.blogg.se/2010/march/resa-kollektivt-och-feghet.html

Greta Jerrefalk
http://jannealg.blogg.se/2010/july/greta-jerrefalk.html

Gräsklipparklubben (Laxå Flygklubb)
http://jannealg.blogg.se/2010/november/lite-aldre-lokalbilder.html
http://jannealg.blogg.se/2010/november/toaletten-pa-grasklipparklubben.html
http://jannealg.blogg.se/2010/november/somnad-av-en-kille-kan-dom-de-tro.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/pa-radion-idag.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/jetflygtraff-pa-grasklipparklubben.html
http://jannealg.blogg.se/2010/august/klubbtraff-pa-grasklipparklubben.html
http://jannealg.blogg.se/2010/august/extraknack.html
http://jannealg.blogg.se/2010/july/vader.html
http://jannealg.blogg.se/2010/may/mil-sim-pa-grasklipparklubben.html
http://jannealg.blogg.se/2010/may/staddag-i-laxa.html
http://jannealg.blogg.se/2010/may/dackmontering.html
http://jannealg.blogg.se/2010/may/grasklipparklubben.html
http://jannealg.blogg.se/2010/march/vardagjamningen.html
http://jannealg.blogg.se/2010/march/dold-inspelning-av-ljud-och-bild.html
http://jannealg.blogg.se/2010/march/utkast-mars-11-2010.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/radd-och-feghet.html
http://jannealg.blogg.se/2009/december/min-sista-blogg-for-ar-2009-da-blir-det-lite.html
http://jannealg.blogg.se/2009/december/helgen-2ndra-advent.html
http://jannealg.blogg.se/2009/september/toan-pa-grasklipparklubben.html
http://jannealg.blogg.se/2009/august/blinda-kor-bil.html
http://jannealg.blogg.se/2009/august/grasklipparklubben.html

Gudrun Pausewang
http://jannealg.blogg.se/2010/october/sju-mil-lang-bokhylla.html

Gun Germer
http://jannealg.blogg.se/2010/march/ytterligare-en-helg-hemma.html

Gunnar Asplund
http://jannealg.blogg.se/2010/april/tegel.html

Gunnar Syrén

Gunilla Linn Persson
http://jannealg.blogg.se/2010/may/eskil.html

Gurr (Rolf Gustafson)
http://jannealg.blogg.se/2010/july/dagens-sommar-i-p1.html

Göran Gillinger
http://jannealg.blogg.se/2010/august/hotell-liggaren.html
http://jannealg.blogg.se/2009/august/kuta-och-kor.html

Göran Lindberg
http://jannealg.blogg.se/2010/september/utkast-sept-12-2010.html

Göran Skytte
http://jannealg.blogg.se/2010/october/goran-skytte.html

Gösta Chatham
http://jannealg.blogg.se/2010/november/lite-roliga-fotostatkopior.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/lokala-konstnarer-och-kulturarbetare.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/alkohol-i-trafiken.html
http://jannealg.blogg.se/2010/june/kanda-och-glomda-konstnarer.html

Haijbyaffären
http://jannealg.blogg.se/2010/september/vem-kan-man-lita-pa.html

Haiti
http://jannealg.blogg.se/2010/november/haiti.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/doden-slar-till-ii.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/doden-slar-till.html

Hampe Faustman
http://jannealg.blogg.se/2010/june/kanda-och-glomda-konstnarer.html

Hanna Falk
http://jannealg.blogg.se/2010/january/steve-harley.html

Hans-Owe Persson
http://jannealg.blogg.se/2010/november/jarnets-betydelse-for-riksbildningen.html

Harriet Löwenhjelm
http://jannealg.blogg.se/2010/october/harriet-l.html

Harry Martinsson
http://jannealg.blogg.se/2010/october/nobelpriset-i-litteratur.html

H.C. Andersen
http://jannealg.blogg.se/2010/october/det-var-en-gang.html

Helena Henschen
http://jannealg.blogg.se/2010/april/i-skuggan-av-ett-brott.html

Henning Mankell
http://jannealg.blogg.se/2010/october/nobelpriset-i-litteratur.html
http://jannealg.blogg.se/2010/may/utkast-maj-31-2010.html

Henrik Hugo
http://jannealg.blogg.se/2010/july/varmlanningarna.html

Hrafn Gunnlaugsson
http://jannealg.blogg.se/2009/december/min-sista-blogg-for-ar-2009-da-blir-det-lite.html
 
Honda
http://jannealg.blogg.se/2010/april/negativa-namn.html

Hugo Alfvén
http://jannealg.blogg.se/2010/january/langtar-efter-sommaren.html

Håkan Jäder
http://jannealg.blogg.se/2010/august/hotell-liggaren.html
http://jannealg.blogg.se/2009/august/kuta-och-kor.html

Håkan Lans
http://jannealg.blogg.se/2010/august/sommar-med-hakan-lans.html

Håkan Nesser
http://jannealg.blogg.se/2010/december/vinterpratare-i-p1-1.html

Här är ditt liv
http://jannealg.blogg.se/2010/september/ibland-ar-man-lite-sent-ute.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/har-ar-ditt-liv-pa-tv.html

Ingmar Bergman
http://jannealg.blogg.se/2010/july/varmlanningarna.html

Ingvar Oldsberg
http://jannealg.blogg.se/2010/september/ibland-ar-man-lite-sent-ute.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/har-ar-ditt-liv-pa-tv.html

Isaac Grünewald
http://jannealg.blogg.se/2010/november/lite-roliga-fotostatkopior.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/utkast-sept-12-2010.html
http://jannealg.blogg.se/2010/june/kanda-och-glomda-konstnarer.html

Irja Browallius
http://jannealg.blogg.se/2010/november/irja-browallius-pa-edinstiftelsen.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/lokala-konstnarer-och-kulturarbetare.html

Ivan Bratt
http://jannealg.blogg.se/2009/november/empati-bland-a-lagare.html

Ivar Starkenberg
http://jannealg.blogg.se/2010/june/kanda-och-glomda-konstnarer.html

Jacques Tati
http://jannealg.blogg.se/2010/july/dagens-sommar-i-p1.html

Jan Guillou
http://jannealg.blogg.se/2010/october/goran-skytte.html
http://jannealg.blogg.se/2010/april/program-1-pa-radion-p1.html

Jan Hallén
http://jannealg.blogg.se/2010/april/tegel.html

Jan Johansson
http://jannealg.blogg.se/2009/july/knepiga-namn.html

JAS 39
http://jannealg.blogg.se/2009/august/djavlar.html

jetflygträff
http://jannealg.blogg.se/2010/september/jetflygtraff-pa-grasklipparklubben.html

Jimmie Åkesson
http://jannealg.blogg.se/2010/november/karikatyr.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/sd-visade-upp-sig.html

Jocke Johansson
http://jannealg.blogg.se/2010/october/tystnadsplikten.html
http://jannealg.blogg.se/2010/july/fylleri.html
http://jannealg.blogg.se/2010/april/bloggtorka.html
http://jannealg.blogg.se/2010/march/dold-inspelning-av-ljud-och-bild.html
http://jannealg.blogg.se/2009/july/knepiga-namn.html
http://jannealg.blogg.se/2009/august/kuta-och-kor.html
http://jannealg.blogg.se/2009/september/likhet-infor-lagen.html

Johannes Wahlström
http://jannealg.blogg.se/2010/december/wikileaks-och-julian-assange.html

Johann Neumann
http://jannealg.blogg.se/2010/december/vinterpratare-i-p1-1.html
http://jannealg.blogg.se/2009/december/min-sista-blogg-for-ar-2009-da-blir-det-lite.html

John Bauer
http://jannealg.blogg.se/2010/june/john-bauer.html

John Hall
http://jannealg.blogg.se/2010/january/jackpot.html

Jon And
http://jannealg.blogg.se/2010/june/kanda-och-glomda-konstnarer.html

Josef Frank
http://jannealg.blogg.se/2010/october/pa-radion-idag.html

Jules Sylvain (Stig Hansson)
http://jannealg.blogg.se/2010/november/pianomusik.html

Julian Assange
http://jannealg.blogg.se/2010/december/wikileaks-och-julian-assange.html

Kapten klänning
http://jannealg.blogg.se/2010/september/utkast-sept-12-2010.html
http://jannealg.blogg.se/2010/may/fortroende-jobb.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/kapten-klanning-och-vargar.html

Kari Hanhineva
http://jannealg.blogg.se/2010/may/offentlig-konst.html

Karin Fransson
http://jannealg.blogg.se/2010/january/sapo.html

Karin Ward
http://jannealg.blogg.se/2010/may/offentlig-konst.html

Karl Hallberg
http://jannealg.blogg.se/2010/october/lokala-konstnarer-och-kulturarbetare.html

Karl Örbo
http://jannealg.blogg.se/2010/june/kanda-och-glomda-konstnarer.html

Karlstad segelflygklubb
http://jannealg.blogg.se/2009/august/ask-21.html

Karsten Kirkegaard
http://jannealg.blogg.se/2010/april/tegel.html

Katarina Pietrzak
http://jannealg.blogg.se/2010/march/det-som-goms-i-sno-kommer-upp-i-to.html

Kejneaffären
http://jannealg.blogg.se/2010/september/vem-kan-man-lita-pa.html
http://jannealg.blogg.se/2010/august/lokal-anknytning-i-dagens-sommarprogram.html

K-G Bergström
http://jannealg.blogg.se/2010/december/vinterpratare-i-p1-1.html

Konstlexikonet Amanda
http://jannealg.blogg.se/2010/october/vilka-laser-denna-blogg.html#comment

Kristdemokraterna
http://jannealg.blogg.se/2010/october/sd-visade-upp-sig.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/valet.html

Kristi himmelsfärdsdag
http://jannealg.blogg.se/2010/may/helgdag-mitt-i-veckan.html

Kristina Alvendal
http://jannealg.blogg.se/2010/may/marklig-malsattning.html

Kristina Lung
http://jannealg.blogg.se/2010/august/anna-odell.html

Kroki
http://jannealg.blogg.se/2010/october/sven-bertl-taube.html
http://jannealg.blogg.se/2010/june/john-bauer.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/tiden-star-stilla.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/vad-ar-god-konst.html

Kroppsbilder

Laila Freivalds
http://jannealg.blogg.se/2010/september/utkast-sept-12-2010.html

Lansen
http://jannealg.blogg.se/2010/september/jetflygtraff-pa-grasklipparklubben.html

Lars Ekborg
http://jannealg.blogg.se/2010/february/smarttroskel.html

Lars Rådeström
http://jannealg.blogg.se/2009/august/djavlar.html

Lars Vilks
http://jannealg.blogg.se/2010/march/vad-kan-vara-konst.html

Lasse Kronér
http://jannealg.blogg.se/2010/november/hemma-aven-denna-helg.html

Lasse Holmqvist
http://jannealg.blogg.se/2010/september/ibland-ar-man-lite-sent-ute.html

Lasse Kronér
http://jannealg.blogg.se/2010/november/hemma-aven-denna-helg.html

Lasse Winnerbäck
http://jannealg.blogg.se/2010/july/amanda-jenssen.html

Laxå (vår lilla ort)
http://jannealg.blogg.se/2010/december/korskyrka.html
http://jannealg.blogg.se/2010/november/forsta-parkett.html
http://jannealg.blogg.se/2010/november/jarnets-betydelse-for-riksbildningen.html
http://jannealg.blogg.se/2010/november/lite-aldre-lokalbilder.html
http://jannealg.blogg.se/2010/november/irja-browallius-pa-edinstiftelsen.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/goran-skytte.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/dalgrens-kiosk.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/sju-mil-lang-bokhylla.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/lokala-konstnarer-och-kulturarbetare.html
http://jannealg.blogg.se/2010/august/elforbrukning.html
http://jannealg.blogg.se/2010/august/rivningshysteri.html
http://jannealg.blogg.se/2010/july/utkast-juli-20-2010.html
http://jannealg.blogg.se/2010/may/offentlig-konst.html
http://jannealg.blogg.se/2010/may/staddag-i-laxa.html
http://jannealg.blogg.se/2010/april/bloggtorka.html
http://jannealg.blogg.se/2010/february/flickorna-raddar-landets-ara.html

Laxåpartiet
http://jannealg.blogg.se/2010/september/dagslandor.html

Leif GW Persson
http://jannealg.blogg.se/2010/january/kapten-klanning-och-vargar.html

Leif Silbersky
http://jannealg.blogg.se/2010/april/program-1-pa-radion-p1.html

Lena Cronqvist
http://jannealg.blogg.se/2010/september/konstrundor.html

Lena Maria Klingvall
http://jannealg.blogg.se/2010/september/ibland-ar-man-lite-sent-ute.html

Lennart Geijer
http://jannealg.blogg.se/2010/september/utkast-sept-12-2010.html

Lennart Hyland
http://jannealg.blogg.se/2010/november/hemma-aven-denna-helg.html

Lennart Jirlow
http://jannealg.blogg.se/2010/july/dagens-sommar-i-p1.html

Lennart Kindgren
http://jannealg.blogg.se/2010/october/vilka-laser-denna-blogg.html#comment
http://jannealg.blogg.se/2010/may/offentlig-konst.html

Linda Skugge
http://jannealg.blogg.se/2010/january/2010-ars-forsta-blogg-fran-mig.html

Liu Xiaobo
http://jannealg.blogg.se/2010/december/nobels-fredspris-2010.html

Lotta Engberg
http://jannealg.blogg.se/2010/november/anuskakoren.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/lokala-konstnarer-och-kulturarbetare.html

Louise Epstein
http://jannealg.blogg.se/2010/april/tegel.html

Love Story
http://jannealg.blogg.se/2010/december/pa-sparet-via-svt-play.html

Magnus Gustafsson
http://jannealg.blogg.se/2010/march/vad-kan-vara-konst.html

Magnus Härenstam
http://jannealg.blogg.se/2009/december/i-morgon-ar-det-arets-kortaste-dag-och-arets.html

Marcus Hellner
http://jannealg.blogg.se/2010/february/tss-tankt-slapp-sondag.html

Mario Vargas Llosa
http://jannealg.blogg.se/2010/october/nu-gar-det-fort.html

Mary-Ann Verde-Tollin
http://jannealg.blogg.se/2010/january/vad-ar-god-konst.html

Mats Wilander
http://jannealg.blogg.se/2010/september/har-ar-ditt-liv-pa-tv.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/valet.html

Mauritz Stiller
http://jannealg.blogg.se/2010/september/sf-25.html

Menachem Begin
http://jannealg.blogg.se/2010/december/nobels-fredspris-2010.html

Midsommar
http://jannealg.blogg.se/2010/june/midsommar.html

Mikael Wiehe
http://jannealg.blogg.se/2010/october/goran-skytte.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/vem-kan-man-lita-pa.html

Mikis Theodorakis
http://jannealg.blogg.se/2010/october/sven-bertl-taube.html

Miljöpartiet
http://jannealg.blogg.se/2010/september/dagslandor.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/valet.html

Mil-sim
http://jannealg.blogg.se/2010/may/mil-sim-pa-grasklipparklubben.html

Moderaterna
http://jannealg.blogg.se/2010/september/dagslandor.html

Mollie Faustman
http://jannealg.blogg.se/2010/june/kanda-och-glomda-konstnarer.html

Mona Sahlin
http://jannealg.blogg.se/2010/november/politikeravhopp.html

Monica Zetterlund
http://jannealg.blogg.se/2010/july/amanda-jenssen.html

Morris Minor
http://jannealg.blogg.se/2010/may/dackmontering.html
http://jannealg.blogg.se/2010/april/skartorsdag-och-dymmeldag.html
http://jannealg.blogg.se/2009/november/bilar.html

Måns Rossander
http://jannealg.blogg.se/2010/january/sapo.html

Natasha Illum Berg
http://jannealg.blogg.se/2010/july/sommar-i-p1.html

Nathan Söderblom
http://jannealg.blogg.se/2010/january/tiden-star-stilla.html

Neil Young
http://jannealg.blogg.se/2009/august/hyvonen.html

Nick Pynn
http://jannealg.blogg.se/2010/june/fotografier-i-en-lada.html

Nils Ferlin
http://jannealg.blogg.se/2010/october/sven-bertl-taube.html

Nils Älgemyr
http://jannealg.blogg.se/2010/october/lokala-konstnarer-och-kulturarbetare.html

Nina Simone
http://jannealg.blogg.se/2009/august/hyvonen.html

Nobelpris
http://jannealg.blogg.se/2010/december/nobels-fredspris-2010.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/nu-gar-det-fort.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/nobelpriset-i-litteratur.html
http://jannealg.blogg.se/2009/december/juldrycken-ar-raddad-sa-det-blir-en-jul-i-ar.html

Norrlands Guld
http://jannealg.blogg.se/2010/september/tre-nya-oltyper.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/tron-om-dryck-ii.html

Ny Demokrati
http://jannealg.blogg.se/2010/september/dagslandor.html

Ola Salo
http://jannealg.blogg.se/2009/july/ola-salo.html

Ove Rainer
http://jannealg.blogg.se/2010/october/goran-skytte.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/utkast-sept-12-2010.html

Oysterband
http://jannealg.blogg.se/2010/june/fotografier-i-en-lada.html
http://jannealg.blogg.se/2009/july/ola-salo.html

Pablo Picasso
http://jannealg.blogg.se/2010/august/upphovsratten.html

Per Albin Hanson
http://jannealg.blogg.se/2010/january/tiden-star-stilla.html

Philip Roth
http://jannealg.blogg.se/2010/january/p1-upplasningar-av-foljetonger.html

Piratpartiet
http://jannealg.blogg.se/2010/september/dagslandor.html
http://jannealg.blogg.se/2010/august/upphovsratten.html

Pizza
http://jannealg.blogg.se/2010/november/hemma-aven-denna-helg.html

Polis
http://jannealg.blogg.se/2010/november/forsta-parkett.html
ttp://jannealg.blogg.se/2010/november/polisutredning.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/polischef-fast-for-snatteri.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/utkast-sept-12-2010.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/tung-hogerfot.html
http://jannealg.blogg.se/2010/may/marklig-malsattning.html
http://jannealg.blogg.se/2010/may/fortroende-jobb.html
http://jannealg.blogg.se/2010/february/smarttroskel.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/kapten-klanning-och-vargar.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/sapo.html
http://jannealg.blogg.se/2009/august/kuta-och-kor.html
http://jannealg.blogg.se/2009/september/likhet-infor-lagen.html

På Spåret
http://jannealg.blogg.se/2010/december/pa-sparet-via-svt-play.html

Rackstadgruppen
http://jannealg.blogg.se/2010/may/offentlig-konst.html

Ragnar Östberg
http://jannealg.blogg.se/2010/april/tegel.html

Ramundeboda
http://jannealg.blogg.se/2010/december/korskyrka.html
http://jannealg.blogg.se/2010/june/lite-lokalhistoria.html

Ray Cooney
http://jannealg.blogg.se/2009/august/kuta-och-kor.html

Reuben Sallmander
http://jannealg.blogg.se/2010/november/willkommen-welcome-to-cabaret.html

Robert Broberg
http://jannealg.blogg.se/2010/march/det-som-goms-i-sno-kommer-upp-i-to.html

Robert Svendsen
http://jannealg.blogg.se/2010/september/sf-25.html

Robert Högfeldt
http://jannealg.blogg.se/2010/june/kanda-och-glomda-konstnarer.html

Robert Larsson
http://jannealg.blogg.se/2010/january/vad-ar-god-konst.html

Roger Akelius
http://jannealg.blogg.se/2010/january/doden-slar-till.html

RSÖ
http://jannealg.blogg.se/2010/september/blyghet.html
http://jannealg.blogg.se/2009/july/vadan-med-fallskarmshopp-och-ordet-om.html

Ryan_O'Neal
http://jannealg.blogg.se/2010/december/pa-sparet-via-svt-play.html

Röda Korset
http://jannealg.blogg.se/2010/december/nobels-fredspris-2010.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/sju-mil-lang-bokhylla.html
http://jannealg.blogg.se/2010/june/john-bauer.html
http://jannealg.blogg.se/2010/april/i-skuggan-av-ett-brott.html

Sarah Brightman
http://jannealg.blogg.se/2010/january/steve-harley.html
http://jannealg.blogg.se/2009/july/ola-salo.html

Schibe SF 25
http://jannealg.blogg.se/2010/october/sf-25-i-skare-klar.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/scheibe-sf-25-igen.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/sf-25.html

Shimon Peres
http://jannealg.blogg.se/2010/december/nobels-fredspris-2010.html

Ship to Gaza
http://jannealg.blogg.se/2010/may/utkast-maj-31-2010.html

Sigfrid Siwertz
http://jannealg.blogg.se/2010/april/i-skuggan-av-ett-brott.html

Sigge Fürst
http://jannealg.blogg.se/2010/april/annie-och-lite-blandat-fran-helgen.html

Sigurd Lewerentz
http://jannealg.blogg.se/2010/april/tegel.html

Sigvard Hammar
http://jannealg.blogg.se/2010/september/vem-kan-man-lita-pa.html

Siljansnäs
http://jannealg.blogg.se/2010/march/vardagjamningen.html
http://jannealg.blogg.se/2009/august/cuk.html

Sixten Erlandsson
http://jannealg.blogg.se/2010/october/lokala-konstnarer-och-kulturarbetare.html

Skoghall
http://jannealg.blogg.se/2010/june/hundpromenad.html
http://jannealg.blogg.se/2010/april/tegel.html
http://jannealg.blogg.se/2010/march/resa-kollektivt-och-feghet.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/posten.html

Socialdemokraterna
http://jannealg.blogg.se/2010/september/dagslandor.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/jetflygtraff-pa-grasklipparklubben.html

Sommar i P1
http://jannealg.blogg.se/2010/august/anna-odell.html
http://jannealg.blogg.se/2009/august/hyvonen.html
http://jannealg.blogg.se/2010/august/lokal-anknytning-i-dagens-sommarprogram.html
http://jannealg.blogg.se/2010/august/sommar-med-hakan-lans.html
http://jannealg.blogg.se/2010/july/vader.html
http://jannealg.blogg.se/2010/july/dagens-sommar-i-p1.html
http://jannealg.blogg.se/2010/july/amanda-jenssen.html
http://jannealg.blogg.se/2010/july/sommar-i-p1.html
http://jannealg.blogg.se/2009/july/ola-salo.html

SOS-barnbyar
http://jannealg.blogg.se/2010/january/doden-slar-till-ii.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/doden-slar-till.html

Spendrups
http://jannealg.blogg.se/2010/september/tre-nya-oltyper.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/tron-om-dryck-ii.html

SR-minnen
http://jannealg.blogg.se/2010/may/sr-minnen.html

Staffan Olsson
http://jannealg.blogg.se/2010/december/vinterpratare-i-p1-1.html

Stayfriends
http://jannealg.blogg.se/2010/april/stayfriends.html
http://jannealg.blogg.se/2010/february/handelserik-fettisdag-med-ny-medalj.html

Sten Wickbom
http://jannealg.blogg.se/2010/september/utkast-sept-12-2010.html

Steve Harley
http://jannealg.blogg.se/2010/june/fotografier-i-en-lada.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/steve-harley.html
http://jannealg.blogg.se/2009/july/ola-salo.html

Stieg Larsson
http://jannealg.blogg.se/2010/october/sven-bertl-taube.html

Stig Bergling
http://jannealg.blogg.se/2010/september/utkast-sept-12-2010.html

Stig Torstensson
http://jannealg.blogg.se/2009/august/kuta-och-kor.html

Stig Wennerström
http://jannealg.blogg.se/2010/april/i-skuggan-av-ett-brott.html

Stora bokbytardagen
http://jannealg.blogg.se/2010/may/stora-bokbytardagen.html

Stuart_Elliott
http://jannealg.blogg.se/2010/june/fotografier-i-en-lada.html

Svante Pettersson
http://jannealg.blogg.se/2010/november/pianomusik.html

Svagdricka
http://jannealg.blogg.se/2010/november/slutet-pa-veckan.html
http://jannealg.blogg.se/2009/december/juldrycken-ar-raddad-sa-det-blir-en-jul-i-ar.html

Sven X-et Erixson
http://jannealg.blogg.se/2010/november/konstlotteriet.html

Sven Östberg
http://jannealg.blogg.se/2010/october/lokala-konstnarer-och-kulturarbetare.html

Sven-Bertil Taube
http://jannealg.blogg.se/2010/october/sven-bertl-taube.html

Sven-Ove Söderlund
http://jannealg.blogg.se/2010/september/konstrundor.html

Sverigedemokraterna
http://jannealg.blogg.se/2010/october/sd-visade-upp-sig.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/dagslandor.html

Sveriges Radios Romanpris
http://jannealg.blogg.se/2010/march/bloggtips.html

SVT Play
http://jannealg.blogg.se/2010/december/pa-sparet-via-svt-play.html

Tage Danielsson
http://jannealg.blogg.se/2010/july/sommar-i-p1.html

Teater
http://jannealg.blogg.se/2010/october/harriet-l.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/radioteater.html
http://jannealg.blogg.se/2010/august/hotell-liggaren.html
http://jannealg.blogg.se/2010/july/varmlanningarna.html
http://jannealg.blogg.se/2010/april/annie-och-lite-blandat-fran-helgen.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/steve-harley.html
http://jannealg.blogg.se/2009/august/kuta-och-kor.html

Tennessee Williams
http://jannealg.blogg.se/2010/october/radioteater.html

Theodor Jensen
http://jannealg.blogg.se/2010/december/pa-sparet-via-svt-play.html

Tele-Del
http://jannealg.blogg.se/2010/march/dold-inspelning-av-ljud-och-bild.html

Tiina Rosenberg
http://jannealg.blogg.se/2010/april/negativa-namn.html

Titiyo
http://jannealg.blogg.se/2010/december/pa-sparet-via-svt-play.html

Tiveden
http://jannealg.blogg.se/2010/october/lokala-konstnarer-och-kulturarbetare.html
http://jannealg.blogg.se/2010/june/kyrkvandring-i-tiveden.html

Tivedsbygdens konstförening
http://jannealg.blogg.se/2010/december/konsthantverk.html
http://jannealg.blogg.se/2010/november/tivedsbygdens-konstforening.html
http://jannealg.blogg.se/2010/november/jarnets-betydelse-for-riksbildningen.html
http://jannealg.blogg.se/2010/november/konstlotteriet.html
http://jannealg.blogg.se/2010/november/lite-roliga-fotostatkopior.html
http://jannealg.blogg.se/2010/october/lokala-konstnarer-och-kulturarbetare.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/konstrundor.html
http://jannealg.blogg.se/2010/june/kanda-och-glomda-konstnarer.html
http://jannealg.blogg.se/2010/april/bloggtorka.html
http://jannealg.blogg.se/2010/march/ytterligare-en-helg-hemma.html
http://jannealg.blogg.se/2010/march/vad-kan-vara-konst.html
http://jannealg.blogg.se/2009/december/helgen-2ndra-advent.html

Thomas Meehan
http://jannealg.blogg.se/2010/april/annie-och-lite-blandat-fran-helgen.html

Tom Clancy
http://jannealg.blogg.se/2010/october/nobelpriset-i-litteratur.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/2010-ars-forsta-blogg-fran-mig.html

Tomas Bodström
http://jannealg.blogg.se/2010/september/utkast-sept-12-2010.html

Tomas Tranströmer
http://jannealg.blogg.se/2010/october/nobelpriset-i-litteratur.html

Tomas Tengby
http://jannealg.blogg.se/2010/january/sapo.html

Torsten Darfors
http://jannealg.blogg.se/2010/august/slumpen.html

Valborg
http://jannealg.blogg.se/2010/april/valborg.html

Waterboys
http://jannealg.blogg.se/2010/june/fotografier-i-en-lada.html

WikiLeaks
http://jannealg.blogg.se/2010/december/wikileaks-och-julian-assange.html

Wilhem Peterson-Berger
http://jannealg.blogg.se/2010/january/langtar-efter-sommaren.html

Viggen
http://jannealg.blogg.se/2010/september/jetflygtraff-pa-grasklipparklubben.html

Wilhelm Moberg
http://jannealg.blogg.se/2010/july/varmlanningarna.html

Wilhelm Scharp
http://jannealg.blogg.se/2010/july/varmlanningarna.html

William Lundin
http://jannealg.blogg.se/2010/october/forelasningsforeningen-gastades-av-william-lu.html

William Seymer 
http://jannealg.blogg.se/2010/november/pianomusik.html

Vinter i P1
http://jannealg.blogg.se/2010/december/vinterpratare-i-p1-1.html
http://jannealg.blogg.se/2009/december/min-sista-blogg-for-ar-2009-da-blir-det-lite.html

Vivianne Edorson
http://jannealg.blogg.se/2010/october/det-var-en-gang.html

Värmläningarna
http://jannealg.blogg.se/2010/july/varmlanningarna.html
http://jannealg.blogg.se/2010/june/midsommar.html
http://jannealg.blogg.se/2010/april/annie-och-lite-blandat-fran-helgen.html

Yassir Arafat
http://jannealg.blogg.se/2010/december/nobels-fredspris-2010.html

Yitzhak Shamir
http://jannealg.blogg.se/2010/december/nobels-fredspris-2010.html

Yitzhak Rabin
http://jannealg.blogg.se/2010/december/nobels-fredspris-2010.html

Zoosk
http://jannealg.blogg.se/2010/september/hedliga-harry-1.html

Öl
http://jannealg.blogg.se/2010/november/nykterist.html
http://jannealg.blogg.se/2010/september/tre-nya-oltyper.html
http://jannealg.blogg.se/2010/august/fruli-strawberry-beer.html
http://jannealg.blogg.se/2010/january/tron-om-dryck-ii.html
http://jannealg.blogg.se/2009/december/min-sista-blogg-for-ar-2009-da-blir-det-lite.html
http://jannealg.blogg.se/2009/december/helgen-2ndra-advent.html
http://jannealg.blogg.se/2009/december/systembolaget.html
http://jannealg.blogg.se/2009/november/bastuklubben-och-tva-nya-oltyper.html
http://jannealg.blogg.se/2009/september/tron-om-dryck.html

Ö-rundan
http://jannealg.blogg.se/2010/september/konstrundor.html
Bloggparaden Läs även andra bloggares åsikter om , , ,


RSS 2.0