Årsmötesperiod

Den tidiga våren kan bli ganska stressig eftersom det är då alla årsmöten skall klaras av. Det kommer till och med kallelser till olika föreningar som jag inte ens kommer ihåg att jag är medlem i.
Eget foto 2012

Nu i fredags var det i alla fall årsmöte i Tivedsbygdens Konstförening, och i år var det mycket välbesökt, kanske bidrog den nya mötesformen till detta.
Årsmöte Tivedsbygdens konstförening 2012 eget foto

Nytt för i år var att vi utnyttjade bibliotekets utställningslokal samt att den lagade middagen ersattes med en landgång, detta verkade vara en uppskattad ide av de flesta. Som vanligt fanns det ett internt konstlotteri med många fina priser, själv lyckades jag vinna en mycket spännande bok om Hasselfors historia som jag letat efter för att kunna komplettera min samling av hembygdsböcker.
val av vinst, eget foto 2012

Årsmötet avslutades med ett bildspel från en resa till Kina, det var mycket intressant att höra Dan Andersson berätta om sina upplevelser från en kultur som skiljer sig så från vår västerländska strikta. Min lilla reflektion var att det även var en stor skillnad mot de länder i Asien som jag besökt.

Eget foto 2012 tivedsbygdens konstklubb
Till helgen blir det så dax för nästa årsmöte på min lista eftersom gräsklipparklubben har valt lördagen som mötesdag, där kommer det till skillnad från konstföreningen bli en hel del diskussion, eftersom kommunen under året har sålt flygfältet.

Eget foto 2012, Tivedsbygdens konstförening


RSS 2.0