Valet

Kristdemokraterna satte upp en banderoll över en av gatorna på orten med en slogan som jag tror att alla partier skulle kunna skriva under på. Men tydligen retade det upp någon eftersom den bara fick sitta uppe i 24 timmar.

 Eget foto av KDS banderoll på postgatan Laxå. 201009

Annars har jag personligen blivit väldigt trött på detta med val, det går ju knappt att sätta på radion utan att valet skall debatteras eller kommenteras.


På torget har Alliansen placerat en husvagn, och lokalt skall tydligen Miljöpartiet alliera sig med alliansen, frågan man ställer sig då, har de två valarbetare ute samtidigt en hos det Röd-Gröna blocket som värvar röster till riksdagsvalet och en valarbetare hos Alliansen som värvar röster till lokalvalet. För att komplicera det hela har det tydligen startat ett lokalt parti, men de har varit väldigt anonyma, både med affischer och uttalanden så deras chanser att komma in i fullmäktige är nog rätt små.


På lunchen idag var jag ute och kollade runt lite och blev lite förvånad över att inte Socialdemokraterna har fått upp någon valstuga.
Eget foto av Alliansens husvagn på torget i Laxå. 201009




Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0